Blodgett فر پیتزا – صاحب بالقوه راهنمای پخت کامل پیتزا در هر زمان

[ad_1]

Blodgett پیتزا اجاق رهبران صنعت در زمینه پخت و پز. انتخاب مدل مناسب برای پخت پیتزا کسب و کار اطمینان حاصل شود که شما دریافت بهترین عملکرد را برای هر کار داده شده. در زیر برخی از گزیده ای از Blodgett اجاق گاز 1048 مدل دستی.

Blodgett عرشه کوره های مجموعه صنعت گسترده استانداردهای در نظر برتری برای پخت تجهیزات با کیفیت و عملکرد و قابلیت اطمینان. هنگامی که کوره است که به درستی نصب شده و نگهداری آن سادگی در طراحی و ساخت و ساز با دوام را تضمین خواهد کرد سال مشکل عملیات.

قطعات اصلی یک Blodgett فر پیتزا

1.فوق العاده Rokite عرشه – سنگ عرشه که جذب گرما از زیر و طبخ پایین این محصول است.

2.عرشه فولادی – همچنین جذب گرما از پایین به طبخ پایین این محصول است.

3.پشتیبانی از عرشه – برای برگزاری فر عرشه مخصوص ماشینها ممنوع.

4.عرشه مهر و موم مهر و موم فاصله بین عرشه و جلوی فر.

5.کنترل پنل – دارای سیم کشی و قطعات عامل فر.

6.سوز محفظه در بر داشت زیر, آشپزی, لباس مجلسی, محصور احتراق مشعل.

7.احتراق مشعل – تامین گرما برای پخت مجلسی و عرشه مخصوص ماشینها ممنوع.

8.بادگیر – تغییر مسیر برخی از گرما از احتراق مشعل به دودکش صفحات.

9.دودکش صفحات پیدا شده در داخل دیوارهای جانبی از پخت و پز مجلسی. آنها رفتار گرما از مشعل به فر حفره. این گرما آشپز بالای این محصول قبل از اینکه بادی از فر.

رهنمودهای زیر باید به دنبال اطمینان حاصل شود جریان هوا:

جای فر در منطقه رایگان است که از پیش نویس.

نگه داشتن اجاق منطقه آزاد و روشن از تمام مواد قابل احتراق مانند کاغذ و مقوا و مایعات قابل اشتعال و حلال است.

آیا به جای فر در محدود کردن پایه و یا مهر و موم به دیوار. این محدود کردن جریان هوا و جلوگیری از تهویه مناسب.

خلبان قطع و یا زرد شناور شعله های آتش در مشعل اصلی هستند نشان دهنده عدم ثانویه هوا.

فر باید نصب شود با پاهای عرضه شده توسط تولید کننده.

کوره عملیات:

عامل 1048 سری فر است که به عنوان ساده به عنوان 1, 2, 3 -, روشنایی, Preheating و بارگذاری.

روشنایی

1.به نوبه خود, دستی, کنترل دریچه به خاموش.

2.با فشار دکمه قرمز روی اتوماتیک ایمنی خلبان شیر.

3.درخواست روشن مطابقت یا مخروطی برای خلبان سوز است.

4.پس از خلبان سوز چراغ همچنان افسرده دکمه قرمز برای حدود 30 ثانیه و انتشار است.

5.به نوبه خود, دستی, کنترل دریچه به در.

6.تنظیم ترموستات به دمای مورد نظر.

Preheating

1.در راه اندازی اولیه پیش گرم کردن فر به 600°F (315°C) در طی یک دوره چهار ساعت در بازه 100°F(55°C) با شروع از 300°F (149°C).

2.بررسی فر به صورت دوره ای. این را از خلق و خوی فوق العاده Rokite قفسه ها و رایت کردن هر گونه روغن و پشم شیشه باقی مانده است.

توجه: 1048 (با فوق العاده Rokite قفسه) نیاز به اضافی 20 دقیقه در دمای پیش گرمایش به 600°F (315°C).

در حال بارگذاری

پیتزا در تابه قرار داده مي شود بايد در چرخش در قفسه به آن اجازه می دهد برای بازیابی آن از دست دادن گرما از قبلی پخت.

اجازه نمی دهد تابه به لمس یکدیگر یا طرف از فر.

باز کردن درب به ندرت به عنوان امکان پذیر است.

عرشه در نظر گرفته شده است برای پخت و پز پیتزا و نان محصولات انواع دیگر از مواد غذایی ممکن است پخته شده در

تابه یا ظروف.

آشپز درجه حرارت

آشپز درجه حرارت متفاوت با محصولات مختلف. آزمایش اولیه پزد تا شما در پیدا کردن ایده آل ترکیبی از زمان و درجه حرارت.

مثال: پیتزا پخت

1.اجرای چندین bakes در 500 درجه فارنهایت (260°C). توجه داشته باشید از زمان مورد نیاز برای رسیدن به یک شرکت پوسته.

2.اگر پنیر شکسته شدن سرعت بیش از حد و یا scorches پایین تر از درجه حرارت و طول زمان پخت.

3.اگر سریع تر تولید مورد نظر است اجرا اضافی bakes افزایش دما با افزایش 25°F(15°C).

4.ثبت نتایج برای تعیین بالاترین دمایی که در آن شما می توانید پخت و دستیابی به نتایج با کیفیت با حداکثر تولید.

توجه داشته باشید: زمان بسیار مهم است که در درجه حرارت بالا.

زمان کوک

طبخ بار متفاوت با مقدار محصول حاوی نوع پن و متوسط. بالا بردن دما به پایین تر کوک زمان موثر است به یک نقطه. سپس کیفیت پخت شروع به رنج می برند.

خود را همراه و همدم قابل اعتماد

یک Blodgett فر پیتزا در رستوران یک همدم عالی برای ملاقات با خواسته های مشتریان خود را. یک بار به طور کامل نصب شده و به درستی پیکربندی, شما آزاد هستید به تمرکز زمان و تلاش خود را در ساخت جدید دستور العمل پیتزا یا بهبود آنهایی که قدیمی خود را.

[ad_2]